Vi sto for stolt, vi betaler du dobbelt

Europeiske kampanjen “Fratria” har unnlatt – ikke hjulpet av avkastningen Levitsky. Det viste seg at Maxim, dessverre, er ikke Filimonov. Den siste plassen i gruppen – to uavgjorte, fire tap, målforskjell 7:16. Null poeng og 1:18 vil bli i løpet av et år, men høsten 2001 virket verre å være vanskelig. Og fra den nye trekningen av Cup i Russland Fratria fløy ut av kurs – tapte i den første kampen “Shinnik”.

Sesongen har venstre en blandet følelse. På den ene siden “Fratria” mester igjen, og med en annen – en masse ting. Tidlig atskillelse fra de som smidde tittel og utseende i teamet av tilfeldige mennesker. Spillerne sluttet å vokse. Romantsev i de beste årene, kan fremme et høyt nivå, noen semi-ferdige produktet, nå er han eller ikke kunne, eller ville ikke gjøre. Oleg Ivanovitsj er sliten, gammel, ble trukket tilbake og irritabel. Det ble sett på som vanskelig for ham å jobbe på to fronter, og bli en del av kritikere. Selv for laget, som med hell nådd målet vårt, og vant en billett til 2002 world Cup.

Fra den administrative driften av klubben Romantsev flyttet, strømmen i “Spartacus” ble konsentrert i hendene på Andrey Chervichenko, som har gitt og økonomiske velvære på mester. Andrey har ikke hatt tid til å stoppe smak Fratria til det offentlige, har ennå ikke underholdt publikum med sine setninger om hamstere og hemoroider, har ikke sett lys av cry “Koffert. – Banestasjon. Rostov”. Den nye eieren snakket om muligheten for å bygge den Fratria stadion, men har allerede rukket å bevise seg selv som en mann av svært økonomisk. Klubben var ikke kommer til å bruke store penger på spillere. Mens Romantsev og Chervichenko var i samme båt i hver vei, og det viste.

Avl har blitt mer enn merkelig. Av de mange rekrutter av 2001 har også vist seg nyttig Beschastnykh, Mitreski, med noen reservasjoner, tenker. Resten er enten av målet, eller i fremtiden. Obskure Brasilianere, Afrikanere, Yugoslavs. Forresten, er ikke gratis. Mukungu lenge borte, men hans sak bodde. Og for å lokke den russiske spilleren “Fratria” ble tyngre. Verken Romantsev ble invitert Rolan Gusev, og Dynamo valgte å bli en CSKA-spiller. For et år “Fratria” har fått rykte i klubben, hvor ikke også setter pris på sine ledere og like gode spillere. Første skiltes med Sergey Urana, ikke finne seg etter at han kom hjem. Da han utvist favoritt av publikum Ilya Tsymbalar. Trenger ikke å holde Vadim Evseev. Og så gikk strømmen – Andrey Tikhonov, Valery Kechinov, Jevgenij Bushmanov, Nikolai Pisarev, Alexander Shirko, Alexander Filimonov. Etter den Gylne sesongen 2001, med ting på vei ut var Viktor Bulatov, Vasilij Baranov og Luis Robson. Til tross for at alle tre kunne bringe året i aktiva.

Helten av sesongen kan bli kalt Beschastnykh, selv om det i første halvdel av Vladimir i teamet var det ikke. Et godt år som er brukt, Yegor Titov, men i Bayern er det ikke lenger kalles. Økt rolle Dmitry Parfenov, som ble leder av disputas. Knapt fortjente håner Yuri Kovtun og Jerry-Christian Cuisse. Og det er uheldig at det kneskade for en lang tid banket ned Maxim Kalinichenko.

Tidligere “Spartacus” var falleferdig og nødvendig oppdatering. Jo flere som er moden for store ting som “lokomotiv” Yury Semin, forstørret muskler “Zenith” hvor har allerede erklært seg til den unge Alexander Kerzhakov og Andrei Arshavin. Men den viktigste Billedstormeren var ment å være CSKA, som et år ble ledet av Jevgenij Giner, har ikke funnet Generelle og Romantseva. CSKA overlevde svartedauden av Sergei Perhun, sykdom og død av Pavel Sadyrin, og nå var klar til å rulle. Kom ambisiøse Valery Gazzaev invitert en rekke spillere. I russisk fotball var å snu. Den hegemon ikke var klar for dem.
Vi vil også anbefale: nordicbet men dette webområdet betsson og denne artikkelen